Door wie?

Mijn naam is Selma Korfage. Na het behalen van mijn diploma van de HBO opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming heb ik besloten mijn hart te volgen en mij volledig toe te leggen op het masseren en behandelen van mensen.
Uiteindelijk kwam ik in aanraking met Shiatsu en dat bleek een goede match.
Ik raakte geboeid door de techniek en de mogelijkheden van deze Oosterse Geneeswijze.
Na een voorbereidende opleiding tot stoelshiatsu masseur en zijstappen richting de Dorn methode, Breussmassage, klankschalenmassage en voetreflexmassage, ben ik uiteindelijk begonnen met de opleiding tot Shiatsu-therapeut bij de DBA.
Vervolgens heb ik de Bowen opleiding gedaan (Bowned) en de opleiding Neural Reset Therapy (NRT Trainings)
Hiernaast heb ik ook de westerse medische basiskennis gehaald (anatomie, fysiologie en pathologie) volgens de Plato normen waardoor ik nu, na het behalen van mijn diploma, als A-therapeut ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVST en de overkoepelende beroepsvereniging NIBIG en RBCZ.
Hierdoor worden mijn behandelingen (deels/geheel) vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

In mijn praktijk bied ik verschillende vormen van therapie, aandacht en ontspanning om het leven van alledag weer wat aangenamer te laten verlopen voor mijn cliënten.
Om een goede therapeut te kunnen zijn vind ik dat je jezelf moet blijven ontwikkelen. Daarom besteed ik naast het behandelen van mijn cliënten veel tijd aan het uitbreiden van mijn kennis en vaardigheden. Ik volg regelmatig aanvullende cursussen en (bij)scholingen, zodat ik op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen en ik kan blijven groeien in mijn rol als therapeut.

Het is iedere keer weer bijzonder om te ervaren wat een massage / behandeling voor iemand kan doen.
Het zorgt voor diepe, totale ontspanning van lichaam en geest, betere bewustwording van het lichaam en vermindering of opheffing van spanningsklachten.
Steeds is het weer dankbaar, dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren…Shiatsupraktijk Selma Facebook Shaitsupraktijk Selma LinkedIn


Leer van gister, droom van morgen, maar leef vandaag!


Vergoed door meeste zorgverzekeraars.

Geen verwijzing nodig
van (huis)arts.

06 47 49 50 40
E-mail